Πλήθος στελεχών της ΝΔ καθώς και βουλευτές της παράταξης υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα Κωσταντίνου Ζέρβα για τον δήμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού συνομίλησε για λίγα λεπτά με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα εντός του εκλογικού κέντρου, στη Μακένζι Κίνγκ, προχώρησε σε δήλωση στήριξής του για την ανανέωση της θητείας του στον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Είμαι εδώ για να επαναλάβω τη στήριξή μου στον Κωνσταντίνο Ζέρβα για να είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του σε δύσκολες συνθήκες, αντιμετωπίσαμε πολλές κρίσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σήμερα, όμως, έχουμε κάθε λόγο να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία» επισήμανε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το grtimes.gr.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που κουβαλάει χρόνιες δυσκολίες και προβληματικές υποδομές αλλάζει, όμως, με πολύ μεγάλη ταχύτητα μέσα από σημαντικές δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις. Μια Θεσσαλονίκη που μπορεί να προσελκύει ξένους επενδυτές, που μπορεί να μετατρέπεται σε επιχειρηματικό πόλο των Βαλκανίων και κέντρο πολιτισμού, εκπαίδευσης και παροχής υπηρεσιών υγείας. Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη που οραματιζόμαστε από κοινού με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα» τόνισε.

Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης έκανε έκκληση προς τα στελέχη της παράταξης να «αφήσουν στην άκρη τις όποιες πικρίες που αναπόφευκτα μπορεί να προκύπτουν μέσα από μια τετραετή δύσκολη θητεία».

«Να στηρίξουμε τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και να κερδίσουμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι ένα πολιτικό στοίχημα που έχουμε βάλει» είπε τέλος.

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σύμβαση για τη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, η οποία υπεγράφη σήμερα, ενώ δεσμεύτηκε εκ νέου ότι το Μετρό θα λειτουργήσει εντός του 2024.