Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν οι U2 ανοίξουν την πρώτη εμφάνισή τους, από τις συνολικά 25 στο MSG Sphere του Λας Βέγκας, το συγκρότημα παρουσίασε επίσημα το βίντεο για το νέο τους σινγκλ «Atomic City». Το τραγούδι των ιρλανδών σούπερ σταρ του ροκ πήρε τον τίτλο του από το παρατσούκλι του Λας Βέγκας, που του δόθηκε, όταν εκεί πραγματοποιούνται πυρηνικές δοκιμές στη δεκαετία του 1950.

Ο Bono περιέγραψε το κομμάτι ως ένα «rock n’ roll 45άρι σύμφωνα με την παράδοση του post-punk στα τέλη των 70s στο πνεύμα των Blondie, Clash», ενώ επίσης το γκρουπ αποτίνει φόρο τιμής και στην πρωτοποριακή δουλειά του Giorgio Moroder, που τους ενέπνευσε και τους επηρέασε. Τέλος, το χαρακτηρίζει ως τραγούδι αγάπης.

Το βίντεο «Atomic City» βρίσκει τους U2 να επιστρέφουν στην Fremont Street δεκαετίες αφότου το συγκρότημα γύρισε πλάνα από το βίντεο «I Still Haven’t Found What I’m Looking» κατά μήκος του ίδιου δρόμου τον Απρίλιο του 1987. (το βίντεο περιλαμβάνει επίσης τον ντράμερ Larry Mullen Jr., ο οποίος, ενώ παίζει στην έκδοση στούντιο και στο βίντεο, δεν θα συνοδεύσει το συγκρότημα στο MSG Sphere για τις εμφανίσεις U2 UV: Achtung Baby λόγω πρόσφατων χειρουργικών επεμβάσεων στην πλάτη.)

Παράλληλα με το νέο σινγκλ το συγκρότημα στις εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας με τον «U2:UV Achtung Baby Live At Sphere», παρουσιάζει και την προηγμένη του τεχνολογία σε live. Οι εμφανίσεις τους γιορτάζουν το «Achtung Baby» του 1991 και την περιοδεία «ZOO TV Tour», που καθόρισαν τη βιομηχανία των συναυλιών αφού οι U2 ξεπερνούσαν συνεχώς τα όρια της ζωντανής παράστασης, αγκαλιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Στα live τους στην Atomic City η τεχνολογία έχει και πάλι την τιμητική της, σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρεις αν πρέπει να βλέπεις τους Bono, Edge, Adam και Larry ή τα εφέ και ότι άλλο προβάλλεται. Μέσα σε όλα οι 17.000 θαυμαστές τους, θα βλέπουν τη σφαίρα των 54 στρεμμάτων, ύψους 112 μέτρων, που περιβάλλονται από 1,2 εκατομμύρια οθόνες LED.

Το «Atomic City» είναι διαθέσιμο ως ψηφιακό σινγκλ σε τυπικό ήχο, ήχο HD και επίσης σε Spatial/Atmos. και ως Limited Edition 7 ιντσών Vinyl και Limited Edition CD single. Πρόκειται για το πρώτο πρωτότυπο τραγούδι από τους U2 από το «Your Song Saved My Life» το 2021. Φέτος, επίσης κυκλοφόρησαν το «Songs of Surrender», συλλογή 40 κομματιών από το σύνολο της δισκογραφίας τους, τα οποία προσέγγισαν (μουσικά, ενορχηστρωτικά) με διαφορετικό τρόπο.