Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα και τραυμάτισε πυροβολώντας την σύζυγό του, που νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

«Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό. Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 74χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

H τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 1 Οκτωβρίου σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα. Το ανδρόγυνο γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης τους σε μαγαζί της περιοχής και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο 74χρονος.

Γύρω στις 02:30 οι γονείς μαζί με την κόρη τους και δύο ανήλικες φίλες της γύρισαν στο σπίτι. Τότε, ο 74χρονος, ο οποίος ήταν γείτονάς τους, χτύπησε το κουδούνι φανερά νευριασμένος, του άνοιξαν και μόλις μπήκε μέσα άρχισε να πυροβολεί τον 50χρονο άνδρα.

Ο 74χρονος φώναζε πως κάτι του έριξαν στο ποτό και δεν δίστασε να πυροβολήσει και τη σύζυγο του 50χρονου, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών. Λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές. Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Τι είπε η σύζυγος

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» παραμένει η 45χρονη που δέχτηκε πυρά, μετά τη δολοφονία του 50χρονου συζύγου της, στον Άγιο Παντελεήμονα, από τον 74χρονο φίλο του ζευγαριού.

«Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος» είπε αρχικά η 45χρονη στους αστυνομικούς.

«Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει «κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια». Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε» ανέφερε σύμφωνα με το Mega.