Τον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι, όπου χθες το βράδυ βρήκε τραγικό θάνατο μία 50χρονη εργαζόμενη, συνέλαβε η αστυνομία καθώς έκρινε ότι πρόκειται για εργατικό ατύχημα

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 50χρονη πήγε κάποια στιγμή στο πλαίσιο της εργασίας της να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της. Στην συνέχεια, επιχειρώντας να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στην μηχανή του κρέατος και το χέρι της.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ώστε να απεγκλωβίσει η γυναίκα. Μετά τον απεγκλωβισμό της από την πυροσβεστική υπηρεσία η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Σε κατάσταση σοκ η κόρη της

Η 17χρονη κόρη τής 50χρονης που ήταν μπροστά στο θανατηφόρο περιστατικό υπέστη σοκ και κάλεσε σε βοήθεια για τη μητέρα της. Στη συνέχεια διακομίστηκε και η ίδια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», δήλωσε γείτονας στην ΕΡΤ.