Oύτε κατά μία μέρα δεν μείωσε την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τον οποίο οι τρεις τακτικοί δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας έκριναν ομόφωνα ένοχο για την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς στο σπίτι τους , στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Οι δικαστές, όπως και ο εισαγγελέας αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να αναγνωριστεί κανένα απολύτως ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, ο οποίος μετά το έγκλημά του επί 37 ολόκληρες μέρες έπαιζε θέατρο προσπάθώντας να πείσει τις αρχές, την οικογένεια του θύματός του και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία ότι το έγκλημα ήταν «έργο» άγνωστων ληστών .

Η ποινή της ισόβιας κάθειρξης ήταν μονόδρομος για τον απόντα από το εδώλιο κατηγορούμενο αναφορικά με το έγκλημα σε βάρος της Καρολάιν. Η τελική ποινή είναι ακριβώς όπως και η πρωτόδικη , δηλαδή ισόβια και επιπλέον 11.5 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ για τη θανάτωση του αγαπημένου κουταβιού της Κάρολαιν και τις ψευδείς καταθέσεις που είχε δώσει.