Με την υποχρέωση της της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένει αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία 19χρονης γυναίκας για βιασμό.

Σύμφωνα με τα όσα είχε ισχυριστεί η κοπέλα στους αστυνομικούς, τα μεσάνυχτα της Κυριακής 17/9 ο άνδρας την ακινητοποίησε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι συνέβη το παραμικρό μεταξύ του ίδιου και της καταγγέλλουσας, παραθέτοντας αναλυτικά στοιχεία για τις διαδρομές και τα χρονικά σημεία της επίμαχης βραδιάς.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του ταξιτζή

Ο συνήγορος του 30χρονου αυτοκινητιστή, δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, χαρακτήρισε «δίκαιη και απόλυτα σύμφωνη με το υλικό της δικογραφίας» την ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέως, υποστηρίζοντας πως «η συνεκτίμηση των πραγματικών περιστατικών τα οποία με ακρίβεια και χωρίς καμία αντίφαση εξέθεσε ο κατηγορούμενος στην πολύωρη απολογία του και της αρνητικής ως προς τα ευρήματα ιατροδικαστικής έκθεσης, πιστεύω ότι ήταν καθοριστικά για τη λήψη της απόφασης αυτής».

Συμπλήρωσε δε πως η Δικαιοσύνη βγαίνει κερδισμένη «όταν οι δικαστικοί λειτουργοί κρίνουν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία χωρίς να επηρεάζονται από δημοσιεύματα, περιρρέουσα ατμόσφαιρα και δήθεν κοινό περί δικαίου αίσθημα και λαμβάνουν τις αποφάσεις τους με αποκλειστικό γνώμονα την συνείδηση τους και το υλικό της δικογραφίας».