Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν πολλά προγράμματα και επιλογές για κάθε ανάγκη και περίπτωση. Το σύγχρονο ευ ζην είναι γεμάτο προκλήσεις, άλλοτε κινδύνους που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τόσο εντός, όσο και εκτός του σπιτιού μας, για θέματα που άπτονται της υγείας και της περιουσίας μας. Το σίγουρο είναι ότι όσο πιο καλυμμένοι είμαστε, τόσο πιο ήσυχοι μπορούμε να απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας, οπότε τι θα πρέπει να κοιτάξουμε; Προφανώς να κάνουμε έρευνα αγοράς για ασφαλιστικά προϊόντα στην καλύτερη τιμή για τον ασφαλισμένο. Με άλλα λόγια, να βρούμε τις εκπτώσεις που θα ωφελήσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μία τέτοια περίπτωση είναι το EurolifeSYN+ που έρχεται με την υπογραφή της Eurolife FFH

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε έκπτωση για κάθε νέο συμβόλαιο που κάνουμε, ένα πρόγραμμα δηλαδή συνδυαστικών εκπτώσεων. Όσα περισσότερα συμβόλαια τόσο μεγαλύτερες οι εκπτώσεις και πιο ολοκληρωμένη η ασφαλιστική μας κάλυψη.

Αλλά για να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά. Για να ενεργοποιηθούν οι εκπτώσεις του προγράμματος EurolifeSYN+ προαπαιτούμενο είναι να έχουμε από δύο και πάνω ενεργά συμβόλαια σε συγκεκριμένους κλάδους ασφάλισης. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συγκεκριμένα ασφαλιστικά προϊόντα από τις κατηγορίες της Υγείας, του Οχήματος, της Κατοικίας αλλά και της Ασφάλισης online συναλλαγών και προσωπικών αντικειμένων.

Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από το πρόγραμμα; Έχοντας δύο προγράμματα σε ισχύ ήδη το 2ο αποκτά 5% έκπτωση στα ασφάλιστρα. Αν κάνουμε ένα 3ο συμβόλαιο αυτό θα έχει έκπτωση 10% (εκτός αν αφορά ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας ή αυτοκινήτου, οπότε η έκπτωση που εφαρμόζεται είναι 5%) και αν κάνουμε και ένα 4ο συμβόλαιο, τότε αυτό θα έχει έκπτωση 15% (εκτός πάλι αν είναι από τον κλάδο υγείας και αυτοκινήτου που εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση έκπτωση 5%). Για κάθε νέο συμβόλαιο που θα κάνουμε ισχύει ότι ισχύει στο 4ο συμβόλαιο και οι παραπάνω εκπτώσεις εφαρμόζονται σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά αγοράς του εκάστοτε συμβολαίου.

Οπότε που καταλήγουμε; Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Όσο πιο εξασφαλισμένοι είμαστε εμείς και η οικογένειά μας, τόσο μεγαλύτερες εκπτώσεις μπορούμε να απολαμβάνουμε, άρα συνδυάζουμε προστασία και όφελος. Αυτό που μένει να κάνουμε είναι να δούμε το σύνολο των ασφαλιστικών αναγκών μας και με τη βοήθεια του ασφαλιστικού μας συμβούλου να επιλέξουμε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό καλύψεων. Σημειώνεται ότι αυτό πιάνει και τα συμβόλαια που έχουμε ήδη, οπότε στην ανανέωσή τους εφαρμόζονται αυτόματα οι εκπτώσεις.

Για αυτό βλέπουμε σήμερα τι καλύψεις έχουμε και επωφελούμαστε από το πρόγραμμα EurolifeSYN+. Είτε έχουμε ήδη συμβόλαια, είτε έχουμε ήδη προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, δικαιούμαστε των εκπτώσεων, που σημαίνει ότι στην αγορά κάθε νέου συμβολαίου θα υπολογίζονται και τα συμβόλαια που έχουμε στην κατοχή μας.

Σε περίπτωση ακύρωσης κάποιου συμβολαίου, οι εκπτώσεις των εν ισχύ συμβολαίων αναπροσαρμόζονται που σημαίνει ότι αν ακυρώσουμε το 1ο προϊόν, το 2ο δεν θα έχει έκπτωση, ενώ το 3ο θα πάρει έκπτωση 5%. Όσο για τις προϊοντικές κατηγορίες, το EurolifeSYN+ υπολογίζει τις εκπτώσεις που δικαιούμαστε ανάλογα με τον αριθμό των συμβολαίων που έχουμε στην κατοχή μας και όχι την κατηγορία. Περισσότερα βέβαια για όλα αυτά μπορούμε να δούμε από την ψηφιακή παρουσία της Eurolife FFH και φυσικά ερχόμενοι σε επαφή με τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο.

Το EurolifeSYN+ είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να μας προσφέρει μία συνολική και ολοκληρωμένη κάλυψη για εμάς και τους δικούς μας, σε διάφορους κλάδους ασφάλισης και με σημαντικά οικονομικά κίνητρα προκειμένου η εμπιστοσύνη μας να έχει αξία που θα φαίνεται επιπλέον και στην εικόνα του οικογενειακού μας προϋπολογισμού.