Συναγερμός έχει σημάνει στη Βόρεια Εύβοια για πτώση ελικοπτέρου Α109. Την πληροφορία επιβεβαίωσε σε τοπικά Μέσα ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο οποίος ανέφερε ότι το ελικόπτερο είναι πολιτικό, τύπου Α109 και έπεσε στην παραλία Αχλαδίου, κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος ο πιλότος πήγαινε από το Μαντούδι στον Βόλο και έδωσε σήμα στον Πύργο Ελέγχου ότι θέλει να προσγειωθεί καθώς υπήρχε κακοκαιρία. Κάτοικοι της περιοχής είδαν μετά από λίγα λεπτά το ελικόπτερο να πέφτει. Μέσα στο Α109 φαίνεται ότι υπήρχε μόνο ο Ελληνας πιλότος.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει σκάφη του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη.

Δείτε τη στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου

Στην περιοχή έσπευσαν και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδή της και ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

«Υπάρχουν πληροφορίες για πτώση ελικοπτέρου, στην παραλία Αχλαδίου, φαίνεται να είναι ιδιωτικό, είμαστε καθ οδόν αυτή τη στιγμή στο σημείο της πτώσης» είπε στο evima.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδής.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, λέγοντας στο τοπικό μέσο πως το ελικόπτερο είναι ιδιωτικό και έπεσε στην παραλία Αχλαδίου, κοντά στο σπίτι του.