Η Εmma Stone και ο Nathan Fielder πρωταγωνιστούν στην πολλά υποσχόμενη νέα σειρά της A24 και του Showtime, με τίτλο «The Curse».

Στο πρώτο treiler που κυκλοφόρησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο δημιουργός της σειράς υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι επιχειρηματιών την Whitney και τον Asher, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν ένα παιδί έρχονται αντιμέτωποι με μια κατάρα που θα «διαταράξει τη σχέση τους».

Φωτ.: A24/Paramount+/ SHOWTIME

Παράλληλα αναλαμβάνουν ένα νέο project για τους κατοίκους της Española, να μετατρέψουν τα σπίτια τους σε οικολογικές κατοικίες. Αυτό είναι και το θέμα του τηλεοπτικού ριάλιτι με τίτλο «Flipanthropy» που παρουσιάζουν στο δίκτυο HGTV. Επικεφαλής ένας φιλόδοξος παραγωγός ο Dougie, τον οποίο υποδύεται ο Benny Safdie, με πολλά κρυμμένα μυστικά.

Το σενάριο των 10 επεισοδίων υπογράφουν οι Benny Safdie και Nathan Fielder ο οποίος και σκηνοθετεί. Πρωταγωνιστούν  μεταξύ άλλων οι Samantha Ashley, GiGi Erneta, Barkhad Abdi, Corbin Bernsen και Constance Shulman.

Τα πρώτα τρία επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης στις 12 Οκτωβρίου. Η σειρά αναμένεται στο Paramount+ στις 10 Νοεμβρίου, ενώ δύο μέρες αργότερα θα προβληθεί και από το Showtime.