Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει το πρόγραμμα της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League, η οποία θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις.

Εκ των τεσσάρων αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του ανεβασμένου Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ κυνηγούν το 5/5 εντός έδρας, τη στιγμή οι «κίτρινοι» αρχίζουν να βρίσκουν αγωνιστικές ισορροπίες μετά την επιστροφή του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία.

Ενόσω οι δύο ομάδες θα μάχονται στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ θα υποδέχεται τον Βόλο στην Τούμπα.

Νωρίτερα ο πέμπτος ΟΦΗ θα δοκιμαστεί στο Αγρίνιο, ενώ Κηφισιά και Λαμία θα διεκδικήσουν πολύτιμους βαθμούς στο μεταξύ τους ματς.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, μετά το μεταξύ τους ντέρμπι στη Λεωφόρο, θα παίξουν την Πέμπτη (28/9) με Αστέρα και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν εν μέσω της κακοκαιρίας Elias που με βροχές και κεραυνούς έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα σε Αττική και περιφέρεια. Μένει να φανεί ποιοι και πόσο θα επηρεαστούν από τα καιρικά φαινόμενα. Είτε βρέχει είτε όχι κατά τη διάρκεια των ματς, οι αγωνιστικοί χώροι θα είναι σίγουρα επηρεασμένοι.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

16:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 1 HD
18:00 Κηφισιά – Λαμία / COSMOTE SPORT 2 HD
20:30 Ολυμπιακός – Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
20:30 ΠΑΟΚ – Βόλος / NOVASPORTS PRIME

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

17:30 Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα / NOVASPORTS Prime
20:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός / NOVASPORTS Prime
21:00 ΑΕΚ – Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD