Έντονη δραστηριότητα είχε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος.

Μέσω ανάρτησής του, ο κ. Καμμένος δημοσίευσε μια selfie με τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, που είναι ένας εκ των θερμότερων υποστηρικτών του κ. Κασσελάκη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Καμμένος έκανε μία ακόμη ανάρτηση, χρησιμοποιώντας έναν ναυτικό όρο, ο οποίος εξηγεί την πράξη της εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι, που σύμφωνα με τον ίδιο, «εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καμμένου:

ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ : Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου.Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς.

Οι εν λόγω αναρτήσεις φαίνεται να δείχνουν τις εκκαθαρίσεις που πρόκειται να συμβούν στον ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο των πυρών που εκτοξεύονται προς τον Στέφανο Κασσελάκη μετά την εκλογή του στην Προεδρία του κόμματος

Πάντως, η εν λόγω διαδικασία δεν αποκαλείται «αφουμιγκέισον» αλλά fumigation.