Ο Dwayne Johnson δεν ξεχνά το παρελθόν του και νιώθει ευγνώμων για το που έχει καταφέρει να βρίσκεται σήμερα, όπως μαρτυρά και ένα βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός στο Instagram απαντώντας σε ερώτημα θαυμαστή σχετικά με τα θετικά και τα αρνητικά του να είναι κανείς διάσημος.

«Για μένα, τα μειονεκτήματα είναι ότι δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στη φήμη», δήλωσε ο Johnson στο βίντεο, το οποίο γύρισε μέσα σε γυμναστήριο.

«Είμαι τυχερός που εδώ και καιρό είμαι διάσημος και συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στη φήμη γιατί θυμάμαι πώς ήμουν πριν», πρόσθεσε. «Παλιά, η εναλλακτική της φήμης ήταν να μην είσαι διάσημος, και δεν μπορούσα να πληρώσω το ενοίκιο, πάλευα να καταλάβω ποιος ήμουν… Προσπαθώ να τα θυμάμαι όλα αυτά».

Είπε ακόμα ότι πάντα έχει στο μυαλό του την πιθανότητα να ανατραπεί το status quo του κι αυτό τον κρατάει σε επαγρύπνηση. «Επομένως, για μένα, δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στη φήμη. Έχω πολλούς φίλους διασημότητες που διαφωνούν εντελώς μαζί μου, και το καταλαβαίνω. Και αυτό είναι εντάξει, το να έχουμε μια διαφορά απόψεων. Προκαλεί τον διάλογο. Προκαλεί συζήτηση. Αλλά για μένα, δεν υπάρχουν μειονεκτήματα».

Ο Dwayne Johnson σε δημόσια εκδήλωση στο Κολοράντο τις προηγούμενες μέρες.

Ο γνωστός και με το παρατσούκλι «The Rock» ηθοποιός παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι έπρεπε να μάθει να ζει με το να μην μπορεί να βγαίνει τόσο συχνά δημόσια.

«Μου λείπει να πηγαίνω στο εμπορικό κέντρο. Μου λείπει να πηγαίνω στα καταστήματα. Απλώς να μπαίνω στο αυτοκίνητό μου και να πηγαίνω στο μπακάλικο, στο φαρμακείο, στο εμπορικό κέντρο, όπου κι αν είναι», είπε ο Dwayne Johnson. «Όλα αυτά τα έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια, οπότε, όποτε πηγαίνω γίνεται θέμα. Πρέπει να με ακολουθεί η ασφάλεια». Παραδέχτηκε επίσης ότι κάθε τόσο του έρχεται η παρόρμηση να πάει μόνος του για ψώνια, αλλά τα πράγματα τελικά μετατρέπονται σε «ζωολογικό κήπο».

Τελικά, το να τον αναγνωρίζουν δεν αποτελεί «μειονέκτημα» για τον Johnson, όπως είπε, καθώς είναι «αυτό για το οποίο γίνεσαι» δημόσιο πρόσωπο. Αναφερόμενος στα οφέλη εκτός από τα δωρεάν γεύματα, όπως είπε, είναι και το ότι μπορείς να επηρεάζεις θετικά τον κόσμο.