Την Κυριακή με «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Η μεγάλη προσφορά για όλη την οικογένεια συνεχίζεται!

Το ανανεωμένο ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ με το κύρος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Μην χάσετε τον πέμπτο τόμο αυτή την Κυριακή με τα γράμματτα: Μ, Ν, Ξ, Ο

μαγαρίζω, μαγγανεία, μαγκίτης, μαίανδρος, μαικήνας, μακάκος, μακελάρης, μάλε-βράσε, μαμούχαλος, μελαμβαφής, μεμοράντουμ, μεμπτός, μοϊκάνα, μπαγδατί, μπακάκας, μπαλαμούτι, μπερξονισμός, μπλουτούθ, μπουρ μπουρ, μπούλινγκ, μπρίφινγκ, μυελίνωση, νεοφυής, νευρινωμάτωση, νευρογλωσσολογία, νεφελοποίηση, νηογνώμονας, ντιζαϊνάτος, νομενκλατούρα, νουβέλ βαγκ, νουεκλοσίδιο, νούλα, νουμηνία, νταρμπούκα, ντεκρεσέντο, ξακρίδι, ξάνθωμα, ξαντός, ξάρτια, ξεκουμπίδια, ξένιος, ξενοδούλι, ξερολιθικός, ξιπασιά, ξόανο, οδομετρία, οικειοποιούμαι, οίκοθεν, οικτίρμων, οκαζιόν, ομοιοτέλευτος, ονειδισμός, όνειδος, οντουλέ, οξάλμη, οξυγραφία, οξύνοια, οπτόπλινθος, οργκανάιζερ, ορμαθός, ορμέμφυτος, ορντινάτσα, ουμανισμός, ουφάδικο, οφ δε ρέκορντ, οχαδερφισμός, οψέποτε, οψιόν

Οκτώ πολυτελείς σκληρόδετοι τόμοι.

3 εκατομμύρια λέξεις. 103 γνωστικοί τομείς.

Ενας οδηγός της Ελληνικής Γλώσσας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Το πιο γνήσιο και ενημερωμένο πλήρες λεξικό από το Α ως το Ω, για τη νεοελληνική γλώσσα όπως διαμορφώθηκε σήμερα, με χιλιάδες νεολογισμούς, νέα λήμματα και σημασίες.

• Ερμηνεία
• Ετυμολογία
• Προφορά
• Γραμματικές πληροφορίες
• Κλιτικά παραδείγματα
• Σημασία & χρήση
• Συνώνυμα & αντώνυμα
• Στερεότυπες / Ιδιωματικές εκφράσεις

Μία πολυσήμαντη εκδοτική προσφορά σε 8 πολυτελείς, σκληρόδετους τόμους.
Με το κύρος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Η βασικότερη καινοτομία του Χρηστικού Λεξικού είναι ότι η κατάρτιση του λημματολογίου έγινε με αξιοποίηση εκτενών έντυπων και ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων και μηχανών αναζήτησης, ξεκινώντας από μηδενική βάση. Ο λεξιλογικός πλούτος της Νεοελληνικής αποτυπώνεται με την αναλυτική παρουσίαση 5.000 νεολογισμών που βρήκαν πρώτη φορά τη θέση τους σε νεοελληνικό λεξικό.

Το Χρηστικό Λεξικό της Ακαδημίας Αθηνών λειτουργεί συγχρόνως ως γραμματική και ως συντακτικό, καθώς παρέχει για κάθε λήμμα όλες τις απαραίτητες μορφολογικές και συντακτικές πληροφορίες που χρειάζεται όποιος θέλει να παράγει προφορικό και γραπτό λόγο που να ανταποκρίνεται επιτυχώς στην εκάστοτε επικοινωνιακή περίσταση.

Mαζί
ESQUIRE

Η Josephine δε σταματά πουθενά!

Μοναδική ενέργεια στη σκηνή, ιδιαίτερη pop άποψη και ένα γοητευτικά ισορροπημένο mindset στρώνουν τον δρόμο για την ανεξέλεγκτη πορεία της περιζήτητης hit performer προς την κορυφή. Κάνει μια στάση στο «Esquire» και μιλάει για όλα όσα καθορίζουν το παρόν και το μέλλον της.

Τίποτα δεν είναι ανέφικτο για τον Αιμίλιο Χειλάκη
Ο Ανδρέας Πανθέος, ο Φρανσουά Φλοριάν και ο Καπετάν Μιχάλης είναι το ίδιο πρόσωπο, αυτό που κοιτάς στον δημοφιλή ηθοποιό.

POP CULTURE_Οι τελευταίοι action ήρωες
Η άνοδος και η πτώση των αυθεντικών κινηματογραφικών πρωταγωνιστών ταινιών δράσης, η κληρονομιά τους και η μακροχρόνια έχθρα ανάμεσα σε Arnold Schwarzenegger και Sylvester Stallone.

ΜΟΥΣΙΚΗ_Στο μουσικό σύμπαν του Trentemøller
Ο Δανός καλλιτέχνης μιλάει στο ελληνικό «Esquire» για μελωδίες, μυρωδιές και αναμνήσεις και αποκαλύπτει γιατί δεν ασχολείται πια τόσο με τα remixes.

GIRL_Η αλήθεια της Σοφιάνας Σπίνουλα
Δυναμική, αληθινή, έντονη, με τη δική της ξεχωριστή αισθητική και κοσμοθεωρία. Κάτι παραπάνω από μία ακόμη ενδιαφέρουσα παρουσία στα –social και μη– media.

ΠΟΤΟ_Οι celebrities το γύρισαν στην τεκίλα
Γιατί όλο και περισσότερα διάσημα πρόσωπα ασχολούνται με τα λιβάδια της αγαύης στο Μεξικό.

ΓΕΥΣΗ_Η εστιατορική Ελλάδα του σήμερα
Πώς στήθηκε, εξελίχθηκε και απογειώθηκε η γευστική σκηνή στη χώρα μας και γιατί πλέον τρώμε καλύτερα από ποτέ.

ΜΟΔΑ_Το γήινο στυλ του Φθινοπώρου
Κομμάτια και τάσεις που συνθέτουν το παζλ της εποχής.

ΘΕΜΑ_Πώς η Σαουδική Αραβία αγόρασε το ποδόσφαιρο
O ένας μετά τον άλλον, κορυφαίοι ποδοσφαιριστές πάνε να παίξουν μπάλα στην Αραβική Χερσόνησο. Αλλά γιατί;

FITNESS_Ολική επαναφορά
Τα κορυφαία tips άσκησης και διατροφής που θα σε βάλουν στον σωστό δρόμο, στην αρχή της νέας σεζόν.

Και
ΒHMAgazino