Το απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του συζύγου της ζούσε εδώ και 2 χρόνια μαζί με το παιδί τους μια 22χρονη γυναίκα από την Αλβανία. Η γυναίκα ζούσε έγκλειστη σε σπίτι στον Βόλο με τον σύζυγό της να την κακοποιεί καθημερινά.

Όλα τελείωσαν το βράδυ της Πέμπτης όταν σύμφωνα με το gegonota.news οι γείτονες μετά από αλλεπάλληλα επεισόδια βίας και ξυλοδαρμών κινητοποιήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη αφού πρώτα προσπάθησε να διαφύγει και μπήκαν στο σπίτι είδαν τη μητέρα μέσα στα αίματα, έχοντας το 2 ετών κοριτσάκι της αγκαλιά.

Η 22χρονη, μάλιστα, είχε και σημάδια στον λαιμό που παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό και αμέσως μεταφέρθηκε με το παιδί στο Νοσοκομείο.

«Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές στον θάνατο. Με απειλούσε πως εάν το σκάσω για την Αλβανία θα έρθει να σκοτώσει τους γονείς μου» είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της περιγράφοντας έναν άνθρωπο που ακολουθούσε μαφιόζικες τακτικές.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για την Τρίτη, ενώ η μητέρα και το παιδί βρίσκονται με εισαγγελική εντολή σε καθεστώς προστασίας.