Για τη μεταχρονολογημένη εφηβεία την οποία βιώνει, όπως δηλώνει η ίδια, αλλά και για την αγαπημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» που επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού.

Έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές της, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς, η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι απολαμβάνει τις περιόδους που δεν εργάζεται γιατί πάντα βρίσκει πράγματα να κάνει.

«Είμαι μια τυπική νοικοκυρά. Είμαι εξαιρετικά τακτική και μου αρέσει η καθαριότητα. Δεν θα δεις ποτέ το σπίτι μου να είναι σε χάος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν δηλώνει φιλόδοξος άνθρωπος, αν και παραδέχεται ότι αγαπάει τη δουλειά της. «Είναι ένα μέσο του να νιώθω δημιουργική και να ζω αξιοπρεπώς», τόνισε.

Στα επαγγελματικά της κατάφερε όλα όσα προσπάθησε γιατί προτεραιότητα είχε πάντα η ζωή της. «Μεγαλώνοντας μαθαίνω να διεκδικώ περισσότερα πράγματα. Είχα πάντα μια δυσκολία στο να «πουλάω» τη Δώρα», πρόσθεσε.

Η μάχη με τον καρκίνο

Στη συνέχεια, η Δώρα Χρυσικού παραδέχτηκε ότι ζει μια μεταχρονολογημένη εφηβεία και εξήγησε πως παλεύει καθημερινά με τον φόβο λόγω της υγείας της, αν και κάποιες φορές καταφέρνει να τον νικά.

«Ζω μια μόνιμη μεταχρονολογημένη εφηβεία, γιατί λόγω του χορού δεν έζησα παιδική ηλικία και μεγάλωσα απότομα. Θυμώνω πολύ, χαίρομαι πολύ… τα κάνω όλα σε υπερβολικό βαθμό. Και την ασθένειά μου με υπερβολική δύναμη την αντιμετώπισα. Τώρα με έχει βρει η συνειδητότητα του τι πέρασα με την ασθένειά μου. Τώρα μου βγαίνει η θλίψη, το «γιατί;», ο θυμός», είπε.

Και συμπλήρωσε «ζω ανά τρίμηνο και νιώθω ότι παίρνω επέκταση ζωής. Παλεύω με τον φόβο και άλλοτε νικάω εγώ, άλλοτε εκείνος. Δεν πιστεύω ούτε στο «ποτέ», ούτε στο «για πάντα». Όσο αγαπώ τον σύντροφό μου και όσο με αγαπάει και εκείνος, βαδίζουμε στο «μαζί»» εξομολογήθηκε.

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε και για την 3η σεζόν της «Γης της ελιάς» και όπως αποκάλυψε οι ιστορίες θα είναι πολύ πικάντικες. «Η σειρά έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό. Οι τηλεθεατές αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι η Αρετή δεν είναι ένας κακός άνθρωπος, είναι μια γλωσσοκοπάνα. Η Αρετή και ο Στάθης «τρώγονται σαν τον σκύλο με τη γάτα» και αυτό θα οξυνθεί. Οι αντιδράσεις της Αρετής δεν θα είναι κοσμίες όσον αφορά στο θέμα του παιδιού που έχουν ο Στάθης και η Ιουλία» αποκάλυψε.