Από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα στο το τροχαίο που σημειώθηκε χθες, βράδυ Τρίτης, λίγο μετά τις 20:00, στο 37ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο διακρίνεται το μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άντρας που ανασύρθηκε νεκρός να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα την ώρα που διασχίζουν τον δρόμο μία γυναίκα με το παιδί της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το αυτοκίνητο περνάει «ξυστά» και σαν από θαύμα δεν παρασύρει τη μητέρα και το παιδί. Ο οδηγός φαίνεται να βλέπει τους πεζούς την τελευταία στιγμή και για να στρίβει το τιμόνι για να τους αποφεύγει. Το όχημα πέρασε από διαχωριστικό διάζωμα και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο.

Ακούγεται ένα «στρίγκλισμα» των φρένων και κλάσματα του δευτερολέπτου μετά, ο ήχος μιας σφοδρής σύγκρουσης με το άλλο όχημα με αποτέλεσμα το θάνατο του 50χρονο και τρεις ακόμη τραυματίες από το άλλο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Η προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής. Μετά τη σύγκρουση, τα αυτοκίνητα πήραν φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση οκτώ πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα για την κατάσβεσή της.