Στο σημερινό επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, ο δημοσιογράφoς του Mega, οικονομικός συντάκτης στα Νέα και σύμβουλος έκδοσης στον ot.gr, Νίκος Φιλιππίδης, συζητά με τον Γιάννη Θ. Διαμαντή και αναλύει όσα ακούσαμε και όσα δεν ακούσαμε από τον πρωθυπουργό στη Θεασσαλονίκη.

Στο σημερινό podcast του Βήματος με τίτλο: «Πώς μεταφράζονται στην οικονομία οι εξαγγελίες της ΔΕΘ» μεταξύ άλλων θα ακούσετε:

1:23 Μη αναμενόμενο το περιεχόμενο της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Οι επιβαρύνσεις στο επίκεντρο της ομιλίας. Τι περιμέναμε να ακούσουμε

3:42 Αλλαγή της ατζέντας των εξαγγελιών του πρωθυπουργού λόγω του κόστους που θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό η καταστροφή στη Θεσσαλία

5:33 Στα θετικά σημεία που ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης, η επαναφορά των τριετών στα εργασιακά

10:10 Γιατί δεν συμπεριέλαβε ο Κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του μέτρα και κίνητρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής

11:47 Πώς θα αντικαταστήσει η κυβέρνηση τις ελαφρύνσεις που παρείχαν τα pass

15:09 Πώς προκύπτει με οικονομικούς όρους ότι η ελληνική οικονομία δεν βρίσκεται ακόμα σε περίοδο λιτότητας

16:33 Η επερχόμενη νέα ύφεση της Ευρωζώνης που θα επηρεάσει παράλληλα και την Ελλάδα

18:43 Ελαφρύτερες οι συνέπειες στην ελληνική οικονομία

Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!