Σήκωσε χέρι στην 25χρονη πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του και το δικαστήριο των καταδίκασε για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος καταδικάστηκε  από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.  Mία ημέρα νωρίτερα η πρώην σύζυγός του, είχε φωνάξει την αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε γιατί την  ξυλοκόπησε.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή, στο Βόλο, όταν ο 40χρονος χτύπησε την 25χρονη πρώην σύζυγό του.

Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι η προσπάθεια της επανασύνδεσής τους απέτυχε και πως εκείνη του ανακοίνωσε ότι θα επιχειρήσει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία

Η διένεξη των δύο πρώην συζύγων αρχικά έγινε αντιληπτή με φωνιές και βρισιές εκ μέρους του 40χρονου. Τότε οι γείοντες κάλεσαν την αστυνομία. Η 25χρονη δικαιολόγησε τον διαπληκτισμό στους αστυνομικούς και έτσι εκείνοι έφυγαν για να επανακληθούν λίγο αργότερα, πάλι από γείτονες. Αποχώρησαν και τη 2η φορά αφού οι δύο πρώην σύζυγοι τους καθησύχασαν ότι όλα βαίνουν καλώς.

«Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη… τρεις και η κακή του μοίρα»

«Άρχισε όμως πάλι να φωνάζει και να βρίζει. Πήρε ένα μαχαίρι και μου ζητούσε να τον σκοτώσω. Του ζήτησα να χαμηλώσει τους τόνους και πάνω στη φασαρία, με χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ανοίξει το πάνω χείλος μου και να προκληθεί αιμορραγία και να πρηστεί το μάτι μου. Στα χρόνια της κοινής μας ζωής έδειξε βιαιότητα ακόμα τρεις φορές », είπε χθες η γυναίκα στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το gegonotanews.

Μετά την σωματική επίθεση σε βάρος της κάλεσε η ίδια την αστυνομία, δύναμη της οποίας μετέβη στο σπίτι του θύματος για τρίτη φορά και τώρα συνέλαβε τον κατηγορούμενο. Η κακοποιημένη γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Χθες, ενώπιον του Αυτόφωρου Τιμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ζήτησε την τιμωρία του πρώην συζύγου της.

«Δεν άντεξα την απόρριψη»

Εκείνος στην απολογία του είπε πως δεν άντεξε την απόρριψη καθώς οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να κάνουν προσπάθεια επανασύνδεσης.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε για το αδίκημα της ενδοοικογενειακή βίας σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.