Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η πρώτη σεζόν της αγαπημένης σειράς του Mega «Maestro» (Maestro in Blue), στις αρχές του καλοκαιριού οι λαμπεροί πρωταγωνιστές επέστρεψαν στους Παξούς για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, τα οποία όμως δεν ολοκληρώθηκαν αλλά συμφωνήθηκε να συνεχιστούν μετά από ένα διάλειμμα των συντελεστών για διακοπές την περίοδο του Αυγούστου.

Στιγμιότυπο από την πρώτη σεζόν της σειράς.

Τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως επέστρεψαν όλοι στα πόστα τους ανανεωμένοι, εργαζόμενοι πυρετωδώς για τα νέα επεισόδια που θα δούμε τους επόμενους μήνες στις οθόνες μας. Μάλιστα, μόλις δημοσιεύτηκε και μία εικόνα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων με την Χαρούλα Αλεξίου.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου και Μαρία Καβογιάννη στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου του «Maestro».

Downtown με την Χάρις Αλεξίου

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τα επίσημα social media του Maestro κυκλοφόρησε μια νέα εικόνα που θέλει να μας μεταφέρει στα παρασκήνια της 2ης σεζόν, στην οποία βλέπουμε την πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιό τη σειράς να ποζάρει στο φακό της Αμαλίας Κωβαίου.

Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Downtown» (Στο κέντρο της πόλης με την Χάρις Αλεξίου)

Νέες αφίξεις στο β’ κύκλο

Ο δημιουργός του Maestro έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για τον 2ο κύκλο πρόσφατα, λέγοντας ότι θα προστεθεί ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Επίσης διατύπωσε πως μέχρι τώρα έχει ολοκληρώσει το σενάριο των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων της 2ης σεζόν, τα οποία θα δούμε στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.

«Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες αυτού», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χαρακτηριστικά.