Το MEGA έμεινε αμετακίνητο στην πρώτη θέση της τηλεθέασης σε μια ημέρα με αυξημένο ανταγωνισμό, κατακτώντας την κορυφή με τις εντυπωσιακές πρεμιέρες της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, αλλά και όλο το πρόγραμμα του σταθμού.

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε για τρίτη σεζόν τους τηλεθεατές στο MEGA και εκείνοι άνοιξαν το σπίτι τους στην «Ελένη», φέρνοντας την εκπομπή στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με ποσοστό 15,3% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Η Μαρία Μπεκατώρου σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας την εκκίνηση των καταδιώξεων γνώσης και οι πέντε, πλέον, Chasers πήραν θέση στο πλατό της εκπομπής. Το «The Chase» κέρδισε την πρωτιά στη ζώνη μετάδοσης του με ποσοστό 16,3% στο δυναμικό κοινό 18-54. Αξίζει να σημειωθεί πως το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA ήταν το δημοφιλέστερο τηλεπαιχνίδι μεταξύ όλων των αντίστοιχων προγραμμάτων της χθεσινής ημέρας στο δυναμικό κοινό 18-54.

Οι τηλεθεατές εμπιστεύθηκαν το MEGA για την ενημέρωσή τους

Απόλυτη επικράτηση στην Ενημέρωση

Το MEGA ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός που εμπιστεύτηκαν οι τηλεθεατές και για την ενημέρωσή τους τη Δευτέρα. Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,8%.

Νωρίς το απόγευμα, ο Νίκος Ευαγγελάτος και το «Live News» κάλυψαν για μια ακόμη ημέρα τα σημαντικότερα γεγονότα της επικαιρότητας και παρέμειναν στο ψηλότερο βάθρο της τηλεθέασης με ποσοστό 20,9% στο σύνολο και 21,6% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Ράνια Τζίμα και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, επικράτησε του ανταγωνισμού με ποσοστό 15,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Αδιαφιλονίκητος νικητής στην Prime Time

Το MEGA ήταν ο αδιαφιλονίκητος νικητής και στην Prime Time. Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, οι κλασικές και αγαπημένες σειρές του σταθμού βρέθηκαν στην πρώτη θέση καθ’ όλη τη διάρκεια της Prime Time με 15,5% στο σύνολο του κοινού και 19% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το MEGA παραμένει ο κυρίαρχος της τηλεθέασης λίγο μετά την έναρξη της νέας σεζόν και πριν ακόμη ξεδιπλώσει στο σύνολό του, το νέο και πολλά υποσχόμενο πρόγραμμά του.

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, έρχεται στο MEGA η νέα εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» με τον Κώστα Τσουρό και ακολουθούν οι πρεμιέρες δύο μεγάλων τηλεοπτικών σειρών. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο πολυαναμενόμενος Γ’ κύκλος της «Γης της ελιάς», ενώ την Κυριακή 1η Οκτωβρίου ξεκινά η νέα υπερπαραγωγή του σταθμού, «Το Ναυάγιο».

#ToMegaToKalo

#Eleni

#LiveNews

#TheChaseGR

#MegaGegonota