Ο σταρ της κάντρι μουσικής Chris Stapleton και ο θρύλος του ραπ Snoop Dogg συνεργάστηκαν για να διασκευάσουν το «In The Air Tonight» του βραβευμένου με 7 Grammys και ένα βραβείο Όσκαρ Phil Collins ως το νέο θεματικό τραγούδι του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, NFL, για τους αγώνες του Monday Night Football.

Στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καλωδιακού και δορυφορικού αθλητικού τηλεοπτικού καναλιού ESPN που μεταδίδει τους αγώνες, κοινοποιήθηκε ο νέος ύμνος του Monday Night Football, στον οποίο εμφανίζεται επίσης η ντράμερ Cindy Blackman Santana να παίζει στο εμβληματικό απόσπασμα ντραμς στην αρχή του τραγουδιού.

Νωρίτερα φέτος, ο Chris Stapleton ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο της Αμερικής κατά τη διάρκεια του Super Bowl, πριν από την εμφάνιση της Rihanna στο ημίχρονο του δημοφιλέστερου ετήσιου αγώνα του αθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο Snoop Dogg, από την άλλη πλευρά, εμφανίστηκε πέρυσι στην παράσταση του Dr. Dre στο ημίχρονο του Super Bowl.

Οι Justin Timberlake και Timbaland όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως θα έχουν την επιμέλεια της μουσικής για τη σεζόν του NFL 2023-24.