Την εμπειρία του «The Chase» έζησε από κοντά το Βήμα με αφορμή την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού σε λίγες ώρες για τρίτη χρονιά στο MEGA.

Η «οικογένεια» των Chasers, δηλαδή «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», υποδέχεται ένα ακόμα μέλος. Το «Super Αγόρι», ο νεότερος Chaser παγκοσμίως, αναλαμβάνει να δώσει το δικό του ύφος στο τηλεπαιχνίδι.

Για την Μαρία Μπεκατώρου και αυτός ο κύκλος «θα προσφέρει γνώση, αγωνία, ψυχαγωγία, αισθητική».

Μάλιστα, για χάρη του Βήματος, η γνωστή δημοσιογράφος «μπαίνει» στα παπούτσια των παικτών του «The Chase» και απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν την ίδια αλλά και την Ιστορία του MEGA. Άραγε, κατάφερε να πάει τελικό και να «κερδίσει» το παιχνίδι που παρουσιάζει.

«Έχω βάλει την προσωπική μου σφραγίδα»

Η Μαρία Μπεκατώρου δηλώνει «ειλικρινά πολύ χαρούμενη» που το διάσημο τηλεπαιχνίδι συνεχίζει για τρίτη σεζόν. Η ίδια δεν το εκλαμβάνει ως μια προσωπική επιτυχία: «Δεν είναι προσωπική η επιτυχία είναι συνολική όπως άλλωστε όλες οι δουλειές στη τηλεόραση. Έχω βάλει όμως τη προσωπική μου σφραγίδα».

Η ίδια έχει «μία ισορροπημένη, ειλικρινή και ανθρώπινη σχέση» με το MEGA. «Αυτό είναι μοναδικό και θεωρώ σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας», προσθέτει.

Η «οικογένεια» των Chasers μεγάλωσε.

Σίγουρα, τέτοια επιτυχία για κάθε παρουσιαστή αποτελεί ένα βαρύ φορτίο στις πλάτες του για τη σεζόν που ξεκινά. Για την Μαρία Μπεκατώρου κάθε τηλεοπτική σεζόν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και φροντίζει πάντα να κάνει το καλύτερο ως επαγγελματίας. «Νιώθω μεγάλη ευθύνη απέναντι στους τηλεθεατές που έχουν επιλέξει το παιχνίδι μας», αναφέρει.

Η νέα αυτή σεζόν του «The Chase» «πάει» το τηλεπαιχνίδι ένα βήμα παραπέρα. Η δημοσιογράφος πιστεύει πως «και φέτος θα προσφέρουμε αυτό που ονειρευόμαστε».

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα

Τα γυρίσματα ενός καθημερινού τηλεπαιχνιδιού αδιαμφισβήτητα είναι απαιτητικά όμως η Μαρία Μπεκατώρου τις μέρες αυτές είναι «αφοσιωμένη εκεί» ,χωρίς να σκέφτεται κάτι άλλο. Ωστόσο, η ίδια εκμυστηρεύεται πως «τις υπόλοιπες μέρες έχω ένα μικρό πρόβλημα στη διαχείριση του χρόνου. Προσπαθώ να το αλλάξω. Προσπαθώ…».

Προλαβαίνει όμως να κάνει όλα αυτά που θέλει; Η Μαρία δεν έχει παράπονο: «Όλα έρχονται στην ώρα τους και αν αναβάλλεται κάτι είναι για να έρθει κάτι καλύτερο ή για να γίνει αργότερα».

Όσον αφορά το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής της μέχρι στιγμής, αυτό είναι η ευγνωμοσύνη: «Να είμαστε ευγνώμονες για κάθε μέρα που ξημερώνει και να λέμε αβίαστα ‘σ’αγαπώ’ και ‘συγγνώμη’.

Η αγάπη της για την Κεφαλλονιά γνωστή, θα εγκατέλειπε όμως τα πάντα ακόμα και την δουλειά της για να ζήσει μόνιμα εκεί;

«Αγαπάω παράφορα τη δουλειά μου και νιώθω ευτυχισμένη μέσα σε αυτή.Θα ήθελα να είμαι πάντα κάπου εκεί και ας είναι πίσω από τις κάμερες.Δεν αποκλείω όμως τίποτα», απαντά η Μαρία Μπεκατώρου.

Σχετικά με την πηγή ενέργειάς της που την τροφοδοτεί, αυτή αποτελείται από την πίστη της , την οικογένειά της ,τους φίλους της και φυσικά της αγάπη της για τη δουλειά.