Πιστή στην αποστολή της για ποιοτική και αυθεντική ψυχαγωγία, μία από τις πιο σταθερές αξίες της ελληνικής τηλεόρασης, με πηγαίο χιούμορ, αμεσότητα που κερδίζει και αφοπλιστική ειλικρίνεια που χτίζει εδώ και χρόνια ουσιαστικές σχέσεις με τους τηλεθεατές, η «Ελένη» επέστρεψε στον αέρα του MEGA μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο φιλόξενο τηλεοπτικό της σπίτι, με σκοπό να κάνει την καθημερινότητά μας πιο όμορφη, χαρούμενη και αληθινή.

Πλάι στην Ελένη Μενεγάκη, η γνωστή και αγαπημένη παρέα συνεργατών, αλλά και έμπειρα ονόματα της τηλεόρασης. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο καταπιάνονται με τα θέματα της επικαιρότητας, συζητούν και σχολιάζουν. Την ειδησεογραφική επικαιρότητα σχολιάζει στο πλατό της «Ελένης» η Αλεξάνδρα Αθανασίου.

Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα προσφέρουν άρωμα και γεύση στο καθημερινό τραπέζι. Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη συναντά ξανά στην κουζίνα της εκπομπής την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και μαζί εξερευνούν την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία.

«Χαίρομαι που επιστρέψαμε»

«Καλησπέρα σας. Τώρα τι να σας πω; Ότι δε χαίρομαι που είμαστε εδώ; Ότι δε χαίρομαι που σιγά σιγά ανοίγει για τη νέα, χειμερινή τηλεοπτική σεζόν το MEGA, και κουμπώνει τα προγράμματά του; Ότι δε χαίρομαι που ήρθε η ώρα να κουμπώσει και το δικό μας; Χαίρομαι και χαίρομαι πάρα πολύ.

»Αλλά να σας πω την αλήθεια πιο πολύ χαίρομαι γιατί φέτος, τρίτη χρονιά εδώ στο μεγάλο μας κανάλι, είναι η χρονιά που αισθάνθηκα ότι όλοι μας κάπως είμαστε πιο χαλαροί, σαν να μην έχουμε την αγωνία της πρεμιέρας», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια ανοίγοντας την εκπομπή της και ανταλλάσσοντας ευχές με τους συνεργάτες της.