Στα γραφεία του στην οδό Στουρνάρη, έφτασε λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευσε στο γραφείο του ο σύντροφός του Τάιλερ, περίπου στις 20:30 με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Μαζί τους ο φακός της κάμερας έπιασε και την πρώην βουλευτής του κόμματος που έχει στηρίξει ανοιχτά τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα, περίπου στις 22:00 στο γραφείο του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε και ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη

«Η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Περιστέρι.

Δήλωσε συγκινημένος «από την κοσμοσυρροή» και τόνισε πως «είναι απρόσμενη η προσέλευση, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο, μια προοδευτική κυβέρνηση που βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και ξέρει να διαχειρίζεται το μέλλον του τόπου, τους πόρους του τόπου και να λύνει τα προβλήματα του τόπου».

Έκανε λόγο για μια «σύγχρονη πατριωτική κυβερνώσα αριστερά», ενώ προσέθεσε: «αυτό είναι το όραμά μου, αυτό φαίνεται να βλέπει ο κόσμος και να ανταποκρίνεται».

«Ψηφίστε σήμερα για όποιον θέλετε, αλλά ψηφίστε», κάλεσε τους πολίτες, σημειώνοντας πως «από αύριο ενωμένοι συνεχίζουμε μαζί».