Στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου ψήφισε για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προσήλθε στην κάλπη μαζί με το σκυλάκι το οποίο μας είχε συστήσει νωρίτερα το πρωί της Κυριακής 17/9 με ανάρτησή του στο Tik Tok.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχθηκαν θερμά τα μέλη του κόμματος, ενώ ο ίδιος συνομίλησε, φωτογραφήθηκε μαζί τους και αντάλλαξε χειραψίες λέγοντας «πάμε να πάρουμε τη χώρα πίσω».

«Η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο», ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε πραγματικά συγκινημένος «από την κοσμοσυρροή σήμερα». «Πάρα πολύς κόσμος, είπε, συστήνοντας υπομονή σε όσους περιμένουν στις ουρές για να ψηφίσουν. «Είναι απρόσμενη η προσέλευση αλλά αξίζει τον κόπο γιατί η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο, μια προοδευτική κυβέρνηση που βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και ξέρει να διαχειρίζεται το μέλλον του τόπου, τους πόρους του τόπου και να λύνει τα προβλήματα του τόπου», είπε.

«Μια σύγχρονη πατριωτική κυβερνώσα αριστερά», συνέχισε, προσθέτοντας: «αυτό είναι το όραμά μου, αυτό φαίνεται να βλέπει ο κόσμος και να ανταποκρίνεται».

Ο κ. Κασσελάκης ολοκλήρωσε τη δήλωση του αναφέροντας: «Ψηφίστε σήμερα, για όποιον θέλετε αλλά ψηφίστε. Και από αύριο ενωμένοι συνεχίζουμε μαζί. Και με τη νίκη».

«Έφτασε η μέρα, δώσε μου μισή ώρα από την Κυριακή σου» αναφέρει σε βίντεο που ανέβασε από το σπίτι του, αγκαλιά με τον σκύλο του, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και υπενθυμίζοντας τον τρόπο που μπορεί κάποιος να ψηφίσει.

«Δεν χρειάζεται να είσαι 18 χρονών, από 15 και πάνω ψηφίζεις. Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος. Βρίσκεις στο vote.syriza.gr το πιο κοντινό σου εκλογικό τμήμα, γράφεσαι επιτόπου, ψηφίζεις και δημιουργείς το μέλλον που θέλουμε. Πάμε επιτέλους να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε στον τόπο μας. Με τη νίκη!» είπε χαρακτηριστικά.