Νέα στοιχεία έχουν προκύψει για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα όπως αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, γιου του δημοσιογράφου που πέθανε από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Mega o δικηγόρος το «θρίλερ» με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, την οποία έχουν αποδεχθεί η χήρα του, Μαρία Καρρά και ο γιος του, Γιάννης Τράγκας, συνεχίζεται.

Ο κ. Αγαπηνός μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Αυτή η υπόθεση που έχει δει το φως της δημοσιότητας και ενδιαφέρει πλέον το κοινό και το δημόσιο συμφέρον. Αυτό που υπάρχει ανάγκη και είναι η έντονη επιθυμίας της πλευράς του εντολέα μου, του Γιάννη Τράγκα, είναι να υπάρχει μια καταγραφή όλης της περιουσίας. Εκεί είναι η διαφοροποίηση του εντολέα μου με την κ. Καρρά. Η κ. Καρρά δεν επιθυμεί να καταγράφουν τα ακίνητα που είναι στην Αμερική, επειδή αυτά ανήκουν σε κάποιες εταιρείες, οι οποίες συνεχίσουν να λειτουργούν, και η διοίκηση τους ελέγχεται από την ίδια», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ο κ. Αγαπηνός: «Ένα από αυτά στο Λας Βέγκας πουλήθηκε με την υπογραφή της. Είναι σαφές ότι θέλουμε να καταγραφούν αυτά τα ακίνητα, να υπάρξει διαφάνεια, να φτάνουμε σε έναν έλεγχο γιατί είναι σε εξέλιξη φορολογικός έλεγχος. Να καταγραφούν κυρώσεις και πρόστιμα και να δούμε τι θα απομείνει. Η μετοχή των εταιρειών αυτών ανήκει στους συγκληρονόμους. Αν ο Γιώργος Τράγκας, δεν είχε περιλάβει τα ακίνητα αυτά στην διαθήκη του, δεν θα είχαμε μάθει ποτέ γι΄αυτά».

«Το γεγονός ότι πουλάει ένα περιουσιακό στοιχείο έχει δύο ενδεχόμενα: Εάν το περιουσιακό αυτό στοιχείο εκποιήθηκε στην πραγματική του αξία, και αν τα χρήματα αυτά είναι σε λογαριασμό της εταιρείας δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν αυτά τα χρήματα πάνε στον λογαριασμό της κ. Καρρά τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα», κατέληξε αναφορικά με τα χρήματα από την εκποίηση ενός ακινήτου που κατείχε ο δημοσιογράφος.