Νέα στοιχεία έρχονται στο φως όσον αφορά το έγκλημα που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην Καλαμαριά καθώς μαρτυρία φίλου του πατέρα του δράστη αναφέρει ότι ο 38χρονος απειλούσε ότι θα σκοτώσει την πρώην σύζυγό του.

Παρότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κατά το παρελθόν κάποιου είδους καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία εν τούτοις φαίνεται ότι ο γυναικοκτόνος είχε σχεδιάσει την πράξη του.

Η μαρτυρία

«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα. Η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι. Ξαφνικά του είπε ότι δεν τον θέλει. Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δύο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά» περιγράφει ο στενός φίλος της οικογένειας.

«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά» σημείωσε ο ίδιος, ενώ ανέφερε ακόμη ότι ο γυναικοκτόνος από χθες το απόγευμα είχε πάρει την καραμπίνα που ήταν του πατέρα του λέγοντας πως θέλει να την… καθαρίσει, ενώ είχε φύγει από το σπίτι -το πατρικό του όπου διέμενε μετά το διαζύγιο- από τα ξημερώματα, τις 3:30 με 4 το πρωί.

Ανέφερε, ακόμη, πως ο γυναικοκτόνος ζητούσε από την πρώην σύζυγό του να τα ξαναβρούν και να ξαναπαντρευτούν.