Στους 4 ανήλθαν οι νεκροί από το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης προς Ευζώνους, στο 522ο χλμ., στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς.

Στους 4 ανήλθαν οι νεκροί από το  τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς το πρωί της Κυριακής.

Οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκροί και ο τέταρτος βαριά τραυματίας, ωστόσο στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του.

Δείτε εικόνες

Πώς συνέβη το τροχαίο

Ειδικότερα, γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους.

Από το πρώτο ΙΧ ανασύρθηκαν 3 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο, ενώ δεν τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα, εκ των οποίων τα 23 μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία -τα 18 Κιλκίς

Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.