Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο διοικητικός της ηγέτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, στέκονται εμπράκτως δίπλα στην κοινωνία όποτε υπάρχει ανάγκη.

Έτσι και τώρα, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, ο Ολυμπιακός έστειλε 30.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό που τόσο έχουν ανάγκη στον Βόλο.

Παροχή βοήθεια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός καλείται να κινητοποιηθεί και να βοηθήσει. Να κάνει ό,τι περνάει από τις δυνάμεις του για να προσφέρει κάθε δυνατή στήριξη στους συνανθρώπους μας που βιώνουν μια τραγωδία στον Βόλο και ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Ένα θλιβερό καθήκον, στο οποίο ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνουν ξανά παρόντες.

Με εντολή του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, 30.000 φιάλες εμφιαλωμένα νερά παραδόθηκαν στο λιμάνι Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής, με σκοπό να μοιραστούν στους πολίτες της πόλης.

Οι κάτοικοι του Βόλου χαιρέτησαν την ενέργεια του Ολυμπιακού, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλη τη Θεσσαλία.

Ο Ολυμπιακός της εποχής Μαρινάκη έγινε συνώνυμο της φιλανθρωπίας. Ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου ένα μεγάλο πρόβλημα απαιτούσε μια άμεση λύση.

Ο Ολυμπιακός της Μάνδρας, της Κεφαλλονιάς, της Ψερίμου, της Λάρισας, της Κρήτης, της Εύβοιας και τώρα στο πλευρό του Βόλου και όπου υπάρχει ανάγκη.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις δύσκολες στιγμές που ζούμε στη χώρα μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες. Κουράγιο και δύναμη σε όσους έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους», ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή υπήρξε επικοινωνία και με τον αντιδήμαρχο Καρδίτσας, με σκοπό να γίνει ξεκάθαρο τι ανάγκες υπάρχουν στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για αποστολή βοήθειας.

Με απόφαση του κ. Μαρινάκη αποστέλλονται άμεσα και στην Καρδίτσα 25.000 φιάλες νερού 1.5 λίτρου μαζί με είδη πρώτης ανάγκης και ξηρά τροφή, με σκοπό να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες όσων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.
Η κοινωνική προσφορά είναι συνειδητή επιλογή για τον Ολυμπιακό, με απόφαση Βαγγέλη Μαρινάκη: Πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο.

Με ευχή όλων, αυτή να είναι η τελευταία φορά που οι Ερυθρόλευκοι αναγκάζονται να κινητοποιηθούν για θλιβερά γεγονότα, αλλά και με τη διαχρονική δέσμευση ότι παντού και πάντα ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί για να προσφέρει τη βοήθειά του σε όσους το έχουν ανάγκη.