Μήνυμα από το 112 έλαβαν το βράδυ της Τετάρτης και οι κάτοικοι της Αττικής λόγω των έντονων φαινομένων της κακοκαιρίας Daniel.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει:

«Σε εξέλιξη  ισχυρές  βροχές και καταιγίδες στην περιοχή της Αττικής. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών.

Παρασύρθηκαν άνθρωποι στον Ευαγγελισμό

Συγκλονιστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στη Βασ. Σοφίας κοντά στον σταθμό Ευαγγελισμός με δύο γυναίκες να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά.

Στο βίντεο η μία από τις δύο γυναίκες φαίνεται να προσπαθεί να κρατηθεί χωρίς να τα καταφέρνει με το νερό να την παρασύρει για αρκετά μέτρα ενώ αποτυπώνεται η προσπάθεια των διερχόμενων να διασχίσουν τον δρόμο στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική έχει προχωρήσει η Αστυνομία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στους εξής δρόμους:

-Στην οδό Αγ. Παρασκευής από το ύψος της οδού Αετόπετρας στην περιοχή των Αχαρνών

-Στην οδό Ηρωών Πολυτεχνείου  από το ύψος της υπόγειας γέφυρας στην περιοχή της Μαγούλας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

-Στην οδό Αγίας Φιλοθέης στην περιοχή Πικερμίου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Παράλληλα λόγω πτώσης δένδρου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Ωκεανίδων στην περιοχή της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα.

Τέλος, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων  στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα.