Μία αισχρή ανάρτηση, που ακολουθείται και από μία δεύτερη ανάλογης «ποιότητας», έκανε ένας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, για τον Στέφανο Κασσελάκη που διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο περί ου ο λόγος, Μιχάλης Μπέλλας, σχολίασε με τον δικό του, κατάπτυστο τρόπο, την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και σαν να μην έφτανε αυτός ο «οχετός»– ο Μπέλλας θεώρησε καλό να ανεβάσει και δεύτερη ανάρτηση, ανάλογου ύφους, με την οποία σχολιάζει, για την ακρίβεια υβρίζει, τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη.

Άμεση διαγραφή του από τον Γιάννη Σγουρό

Φρένο στον απόλυτο, τουλάχιστον, εκχυδαϊσμό του πολιτικού λόγου και της αντιπαράθεσης βάζει ο Γιάννης Σγουρός που ως όφειλε διέγραψε τον Μιχάλη Μπέλλα από την παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση», μετά την ανεκδιήγητη ανάρτησή του για τον Στέφανο Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση: «Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα. Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα».