Καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αναίτια επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος και Σύμβουλος Εκδοσης της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Γιώργος Παπαχρήστος από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη στο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα, η ΕΣΗΕΑ.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τονίζει, μεταξύ άλλων, πως οι οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

Καλεί τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες αρχές να πράξουν γρήγορα το καθήκον τους

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την επίθεση που δέχτηκε το μέλος της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Παπαχρήστος από γνωστό εφοπλιστή. Η επίθεση σημειώθηκε στο ημίχρονο της ποδοσφαιρικής συνάντησης Παναθηναϊκού – Μπράγκα αναίτια και χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση ή ένταση. Από την επίθεση τραυματίστηκε ο Γιώργος Παπαχρήστος ενώ ο εφοπλιστής, σε έξαλλη κατάσταση, συνέχισε να απευθύνει απειλές κατά της ζωής του.

Τονίζουμε ότι οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μια ευνομούμενη πολιτεία και καλούμε τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες Αρχές να πράξουν γρήγορα το καθήκον τους.