Σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον κόμβο Φιλεθοέης, στον Πύργο. Τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης των δύο ΙΧ αυτοκινήτων ήταν πέντε τραυματίες, με τον έναν από αυτούς να είναι στην εντατική διασωληνωμένος.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών ενεπλάκησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα και συγκεκριμένα ένα ΙΧ αυτοκίνητο τύπου SUV με κατεύθυνση από την Αρχαία Ολυμπία προς τον Πύργο, στο οποίο επέβαιναν παππούς, γιαγιά και εγγονός και ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τρεις εργάτες που μόλις είχαν σχολάσει από τη δουλειά τους και κατευθύνονταν από το Νοσοκομείο προς την πόλη του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η οικογένεια παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το άλλο αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το δεύτερο όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ το SUV κατέληξε πάνω στη νησίδα που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής οδού Πύργου – Πατρών.

Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, μέλη των οποίων απεγκλώβισαν τους τραυματίες από τα δύο αυτοκίνητα, και στη συνέχεια φρόντισαν για τη διακομιδή των τραυματιών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου.

Πηγή: ert.gr