Ο Ντίνος Μαυροπάνος επιστρέφει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ. Αν και στη διάρκεια της διαδικασίας η μεταγραφή του από τη Στουτγκάρδη στα «Σφυριά» έδειχνε να περιπλέκεται, ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια και ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό του, διάρκειας πέντε ετών.

Στους Λονδρέζους η αγορά του από τη γερμανική ομάδα κόστισε 20 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ένα ποσό που κατατάσσει τη μεταγραφή του διεθνούς Έλληνα μεταξύ των είκοσι πιο κοστοβόρων που έχει ολοκληρώσει το αγγλικό κλαμπ, υπερβαίνοντας σε συνολική δαπάνη εκείνες του Χαβιέρ Ερνάντες από τη Λεβερκούζεν, του Άντι Κάρολ από τη Λίβερπουλ και του Ντμιτρί Παγέτ από τη Μαρσέιγ.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μαυροπάνου συνοδεύτηκε από ένα δημιουργικό βίντεο που έμπλεξε την Ακρόπολη, το πάθος των οπαδών της Γουέστ Χαμ και την ελληνική σημαία.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα τεστάρει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις του στην Premier League. Με την Άρσεναλ είχε αγωνιστεί σε μόλις επτά παιχνίδια – άλλη μία συμμετοχή είχε με τους «Κανονιέρηδες» στην Ευρώπη.