Παρότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από το χωρισμό του και εκείνη πλέον έχει αποκτήσει οικογένεια και παιδιά ο 37χρονος από την Χαλκιδική δε σταματά να παρενοχλεί την 38χρονη πρώην σύντροφό του από τον Αλμυρό Μαγνησίας.

Η όχληση δε ήταν τόσο συχνή και τόσο έντονη που η γυναίκα αναγκάστηκε να ζητήσει την συνδρομή της δικαιοσύνης. Ετσι κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του με το αίτημα να μην την πλησιάζει και σε αντίθετη περίπτωση να έχει κυρώσεις.

Ο 37χρονος όμως αγνόησε και την απόφαση του δικαστηρίου και παραβίασε τη διαταγή του δικατηρίου που του επέβαλλε να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του με αποτέλεσμα χθες, 18-08-2023 να οδηγηθει  στο Αυτόφωρο.

Χθες ο 38χρονος οδηγήθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο μετά από 24ωρη κράτησή του. Το ζευγάρι επιπλέον  κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

«Μας τρομάζει, μας τρομοκρατεί, δεν ξέρουμε τα να κάνουμε. Έχει γίνει πλέον επικίνδυνο να βγαίνεις από το σπίτι σου και να τον βλέπεις μπροστά σου», ανέφερε το ζευγάρι στο Δικαστήριο. Εκείνος από την πλευρά του εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου δίχως δικηγόρο και το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υποθεσης για τη Δευτέρα, οποτε η Δικαιοσύνη θα έχει ορίσει δικηγόρο για τον κατηγορούμενο.