Την τιμωρία των δολοφόνων του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή από τους φασίστες οπαδούς του συνδέσμου Bad blue Boys ζητά η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και το Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) και καλεί σε αντιφαστιστική συγκέντρωση, την Παρασκευή, ημέρα κηδείας του Μιχάλη Κατσουρή, στις 7μμ, στο Σύνταγμα.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή η ΚΕΕΡΦΑ «το αντιφασιστικό κίνημα τιμά τη μνήμη του Μιχάλη και απαιτεί την τιμωρία των δολοφόνων ναζί, όπως έκανε και κάνει για τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λούκμάν και όλων των θυμάτων των φασιστικών ταγμάτων εφόδου».

H ανακοίνωση

«Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 5μμ κηδεύεται στην Ελευσίνα ο δολοφονημένος από τους φασίστες Μιχάλης Κατσούρης. Το αντιφασιστικό κίνημα τιμά τη μνήμη του Μιχάλη και απαιτεί την τιμωρία των δολοφόνων ναζί, όπως έκανε και κάνει για τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν και όλων των θυμάτων των φασιστικών ταγμάτων εφόδου.

Παράλληλα, δεν ξεχνούμε ούτε στιγμή τις ευθύνες της κυβέρνησης που έδωσε και δίνει κάλυψη στις φασιστικές εγκληματικές οργανώσεις που δρουν με τον μανδύα «πολιτικού κόμματος», χθες της Χρυσής Αυγής, σήμερα των Σπαρτιατών.

Καλούμε αντιφασιστική πικετοφορία στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 7μμ. Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί! Να φύγει η κυβέρνηση που τους καλύπτει!»

Οι ναζιστικοί χαιρετισμοί στο Μιλάνο

Οι Blue Bad Boys που προκάλεσαν το αιματοκύλισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι o φασιστικός σύνδεσμος οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έχει μακρά πορεία βίας, ενώ βρίσκεται στον κατάλογο των 16 πιο επικίνδυνων οργανωμένων οπαδών στον κόσμο, ενώ μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη χιλιάδες έκαναν παρέλαση στο Μιλάνο με ναζιστικούς χαιρετισμούς λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα Μίλαν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ.