Στο σημερινό επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα» και  του ηλεκτρονικού Βήματος «tovima.gr» Βασίλης Λαμπρόπουλος  συζητάει με τον Γιάννη Διαμαντή  για τη διαφθορά στην αστυνομία και το πως οι «αδιάφθοροι»  της, εντόπισαν κύκλωμα διακίνησης όπλων για μεγάλα χρηματικά ποστά.

Μεταξύ άλλων στο επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, με τίτλο: « Αστυνομικοί έδιναν όπλα σε ανθρώπους της νύχτας» θα ακούσετε:

00:40   Ποια ήταν η έρευνα που διεξήχθη
1:36  Η παράνομη κατοχή όπλου από το κύκλωμα
3:03   Τα μεγάλα χρηματικά ποσά και οι προσβολές κατά της ελληνικής αστυνομίας από μέλη του κυκλώματος
4:00   Πώς η υπηρεσία εσωτρικών υποθέσεων έφτασε στα ίχνη της εν λόγω σπείρας
5:16   Η πλευρά των επίορκων αστνομικών που ακόμα δεν έχουν δώσει κάποια απάντηση για τις κατηγορίες
6:11   Η παρουσία αστυνομικών σε ιδιωτικούς σκοπευτικούς χώρους χωρίς να γίνεται γνωστή η ιδιότητα τους και οι αφορμές που δόθηκαν στα social media
8:05   Οι δυσκολίες του έργου της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων που καλείται να αντιμετωπίσει τέτοιες υποθέσεις και να διεξάγει ανάλογες έρευνες

Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!