Η 44χρονη αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε πριν μια περίπου εβδομάδα από τα χέρια του συζύγου της, επιχειρηματία της εστίασης στη Λάρισα, ο οποίος από προχθές είναι προφυλακισμένος, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας .

Η κατάσταση της υγείας της αστυνομικού, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, παρουσιάζει μικρά σημάδια βελτίωσης, ενώ η ίδια και τα παιδιά της υποστηρίζονται από ψυχολόγους.

Την ίδια ώρα ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση του προφυλακισμένου επιχειρηματία, εξακολουθεί να εκτοξεύει κατηγορίες περί μεροληψίας. «H Αστυνομία δεν είναι η πλέον αντικειμενική πηγή […] Βρήκε ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων» ανέφερε για τον πελάτη του. Υπογραμμίζει ότι δεν υπήρξε ιατροδικαστική έκθεση και αμφισβητεί το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, υποστηρίζοντας ότι ο σωστός νομικός χαρακτηρισμός είναι της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης αναφέρει το onlarissa.

«Κακώσεις από τα εσωτερικά όργανα»

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής κ. Χρήστος Κραββαρίτης, μιλώντας επίσης στον Alpha, διευκρίνισε πως: «Δεν υπάρχει ακόμη ιατροδικαστική έκθεση και δεν αφορά λόγους καθυστερήσεων. Η όλη εξέταση δεν διεξάγεται σε συνθήκες μιας άπαξ ιατροδικαστικής μακροσκοπικής προσέγγισης, αλλά αφορά έναν άνθρωπο που είναι αυτή την στιγμή νοσηλευόμενος. Πρέπει λοιπόν να ελέγχω την κατάστασή της και την μετεγχειρητική της πορεία, γιατί όλα αυτά σχετίζονται με το συμβάν. Η διαδικασία είναι εν γνώσει των εισαγγελικών αρχών, γνώριζαν λοιπόν οι εισαγγελικές αρχές ότι η έκθεσή μου δεν θα είναι έτοιμη όταν θα απολογούταν ο κρατούμενος. Αυτό δεν κωλυσιέργησε την νομική διαδικασία».

«Δεν έχω απαριθμήσει ακόμη όλες τις κακώσεις, αλλά έχω δώσει μια αδρή εικόνα. Μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται μόνο στην μικροσκοπική μου εκτίμηση, αλλά και στα ευρήματα της απεικονιστικής εξέτασης η οποία ως πιο ενδελεχής, ανέδειξε και κακώσεις από τα εσωτερικά όργανα» σημείωσε.