Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για να ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μια στιγμή στην άλλη το παιδί τους δεν είναι πια στη ζωή.

Ο πατέρας του 29χρονου τόνισε στο Star ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του. «Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω» είπε.

Η μητέρα του οπαδού της ΑΕΚ στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του παιδιού της εισήχθη στην Καρδιολογική Κλινική του Ερυθρού Σταυρού καθώς παρουσίασε συμπτώματα εμφράγματος. «Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται σπίτι». Αυτό είπε η μητέρα του όπως δήλωσε η θεία του λίγες ώρες μετά τα φονικά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με τους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

H κηδεία του Μιχάλη θα γίνει την Παρασκευή 11/8 στις 17:00 στον ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας».