Επτά Κροάτες συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης στα σύνορα των Ευζώνων, μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και οδήγησαν στο θάνατο του 29χρονου Μιχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επτά Κροάτες επιχείρησαν να διαφύγουν από τη χώρα ενώ στο βαν τους, βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα.

Την ίδια ώρα, αλβανικά μέσα κάνουν λόγο για την σύλληψη ενός ακόμα Κροάτη, 19 ετών, στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Αποκλειστικές πηγές ανέφεραν στο Top Channel ότι ο Κροάτης χούλιγκαν προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αλλά συνελήφθη στο ελληνικό συνοριακό σημείο.

Του πέρασαν χειροπέδες και πριν από λίγα λεπτά οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα των Ιωαννίνων.

Προσαγωγές σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας

Νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τρεις ακόμα προσαγωγές για τη δολοφονία του Μιχάλη. Οι τρεις τους προσήχθησαν από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εκτός από τις εκατοντάδες συλλήψεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναζητούνται και άλλοι Κροάτες χούλιγκαν από τους περισσότερους από 150 που διέσχισαν όλη την Ελλάδα, μέχρι να φτάσουν ανενόχλητοι στο γήπεδο της ΑΕΚ.