Κάθε ομάδα κι ένα διαφορετικό μονοπάτι, ίσως και διπλό. Η τύχη έκλεισε το μάτι σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αν καταφέρουν να φτάσουν ως τα playoffs των Champions League και Europa League αντίστοιχα, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα έχουν δεδομένα πιο απαιτητικές αποστολές, εφόσον καταφέρουν να συνεχίσουν την πορεία της στο Conference League.

Πώς έχουν όμως τα σταυρώματα που προέκυψαν από την κληρωτίδα της UEFA;

Champions League

Στα playoffs η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη βελγική Αντβέρπ, αν πρώτα ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα που προκριθεί από το ζευγάρι Μπράγκα (Πορτογαλία) – Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία), αρκεί προηγουμένως να έχει αποκλείσει τη Μαρσέιγ.

Europa League

Στα playoffs η ΑΕΚ θα παίξει με την ηττημένη του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) – Κοπεγχάγη (Δανία), σε περίπτωση που αποκλειστεί από την Ντινάμο.

Ο Ολυμπιακός, με την προϋπόθεση ότι θα έχει ξεπεράσει τον σκόπελο της βελγικής Γκενκ, θα κληθεί να αποκλείσει τη σερβική Τσουκαρίτσκι έτσι ώστε να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Για τον Παναθηναϊκό η συμμετοχή στους ομίλους είναι εξασφαλισμένη, αν μείνει εκτός συνέχειας από τη Μαρσέιγ.

Europa Conference League

Εδώ ο Ολυμπιακός θα ανταγωνιστεί τον νικητή του ζευγαριού Άδανα Ντεμίρσπορ (Τουρκία) – Όσιγεκ (Κροατία) για να να μπει στους ομίλους, αν στο μεσοδιάστημα αποτύχει στο ζευγάρωμα με την Γκενκ.

Ο ΠΑΟΚ, μόνο στην περίπτωση που προκριθεί έναντι της κροατικής Χάιντουκ, θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) – Χαρτς (Σκωτία) έτσι ώστε να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του.

Ο Άρης, τέλος, θα χρειαστεί να κοντραριστεί με μία εκ των Μπεσίκτας (Τουρκία) και Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), εφόσον πρώτα έχει υπερβεί το υψηλό εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου.