Μια σημαντική μεταγραφική υπόθεση κλείνει ο Ολυμπιακός καθώς αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα ο Μαροκινός επιθετικός Αγιούμπ Ελ Καμπί προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί ήταν μια περίπτωση που ασχολήθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός. Μάλιστα μπήκε ανάμεσα στην Σταντάρ Λιέγης και τούρκικες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον.

Ο 30χρονος άσος έχει εξαιρετικά τελειώματα και μπορεί να αποτελέσει έναν killer στην επίθεση. Οι κινήσεις του είναι ανάλογες με αυτές του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο οποίος λέγεται πως είχε συζητήσεις με τον συμπατριώτη του. Στον οποίο έδωσε πολλές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό αλλά και την ζωή στην Ελλάδα.

Παράλληλα ο Αντόνιο Κορδόν ήταν αυτός, που πέραν από τον Ελ Καμπί, έπεισε και τους εκπροσώπους του διεθνή άσου, καθώς υπήρξαν δυσκολίες στο οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης.

Γιατί μπορεί ο Ελ Καμπί να ήταν ελεύθερος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Μάλιστα η Σταντάρ Λιέγης βρέθηκε μια ανάσα από την απόκτηση του.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που απέσπασε το ναι του Μαροκινού μπόμπερ και ετοιμάζεται να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή με τον Ολυμπιακό να προχωρά με σταθερά βήματα στη δημιουργία ενός ρόστερ που θα τον οδηγήσει εκ νέου στον δρόμο των επιτυχιών.

Πηγή: Sportday