Το Ψηφιακό Βήμα σε προσκαλεί στο κανάλι του στο Telegram, όπου θα βρίσκεις καθημερινά επιλεγμένα άρθρα και ειδήσεις. Τα σημαντικότερα νέα της ημέρας, ενδιαφέρουσες αναλύσεις και γνώμες από τη δημοσιογραφική ομάδα του Βήματος έρχονται στο κινητό σου, για να έχεις πάντα πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

Να τι χρειάζεται να ξέρεις.

Πώς λειτουργεί;

Αν έχεις ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή Telegram στο κινητό ή τον υπολογιστή σου, απλώς κάνε κλικ εδώ ή αναζήτησε «Το Βήμα» για να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μας.

Αν όχι, θα χρειαστεί να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου και στη συνέχεια να ακολουθήσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Μπορώ να διακόψω την εγγραφή μου;

Φυσικά. Επάνω δεξιά στο κανάλι μας, στο εικονίδιο των πληροφοριών, σου δίνεται η επιλογή να διακόψεις την εγγραφή σου τόσο εύκολα όσο την έκανες. Με ένα κλικ.

Θα έχετε πρόσβαση στον αριθμό του τηλεφώνου μου;

Όχι. Το μόνο πράγμα που θα βλέπουμε είναι το όνομα που έχεις επιλέξει να δώσεις στο προφίλ σου.

Τι είδους μηνύματα θα μου στέλνετε;

Μπορείς να περιμένεις ένα ή δύο μηνύματα την ημέρα, με επιλεγμένα θέματα από την Ελλάδα και τον Κόσμο, πρωτότυπα ρεπορτάζ του Βήματος, αναλύσεις και γνώμες από έγκριτους δημοσιογράφους.

Γιατί δημιουργήσατε αυτό το κανάλι;

Στόχος μας είναι να σου προσφέρουμε πάντα πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση με τον πιο εύκολο τρόπο για ‘σένα. Επίσης, μας ενδιαφέρει να διαβάζουμε τη γνώμη σου για τη δουλειά μας.

Βρες το δικό σου Βήμα, κάθε μέρα, στο κανάλι μας στο Telegram.