Αδέσποτες σφαίρες «βρέχει» στα Άνω Λιόσια με ασυνείδητους να ανοίγουν πυρ μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Το νέο περιστατικό σημειώθηκε όταν ένας άνδρας είδε μια σφαίρα να καρφώνεται λίγο πάνω από το γόνατό του ενώ έπινε αμέριμνος τον καφέ του στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Ο άνδρας περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε σημειώνοντας ότι η σφαίρα θα μπορούσε να τον είχε πετύχει στο κεφάλι.

«Σκύβω να πιω τον καφέ και με το που σηκώνω το κεφάλι, ακούω τρεις πυροβολισμούς. Δεν ήταν από τα Άνω Λιόσια, ήταν από το Ζεφύρι και με το που σηκώνω το κεφάλι κατευθείαν καρφώνεται η αδέσποτη σφαίρα πάνω από το γόνατο» είπε ο άνδρας μιλώντας στον ANT1. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος εάν ήταν «λίγο πιο μπροστά εκείνη την ώρα» η βολίδα θα μπορούσε να τον έχει τραυματίσει είτε στο γόνατο, είτε στο κεφάλι.

Βλέποντας το πόδι του μέσα στα αίματα άρχισε να καλεί σε βοήθεια:«με έπιασε πανικός εκείνη την ώρα. Ο φίλος μου φώναζε, βγήκαν οι γείτονες οι οποίοι πήραν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ήρθαν γρήγορα τα παιδιά με τις μηχανές». Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.