Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κατερίνη από τον φρικτό θάνατο μίας 38χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες έξω από παιδότοπο, χωρίς η ίδια να προλάβει να το εγκαταλείψει. Η τροχαία διενεργεί έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ανάφλεξη του αυτοκινήτου οφείλεται σε μηχανική βλάβη. Το αυτοκίνητο άρχισε ξαφνικά, εν κινήσει, να βγάζει καπνούς και τυλίχθηκε στις φλόγες πριν μπορέσει η γυναίκα να αντιδράσει και να βγει γρήγορα από αυτό.

Η κλήση στην πυροσβεστική

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα γύρω στις 7 το απόγευμα, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη. Όταν όμως οι πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί και εντός του οχήματος βρέθηκε απανθρακωμένο άτομο. Από τις εικόνες του οχήματος φαίνεται η φωτιά να εκδηλώθηκε μέσα στη θέση του οδηγού.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα ενώ άμεσα έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής με πυροσβεστικό όχημα για να σβήσουν τη φωτιά. Για την 38χρονη γυναίκα όμως ήταν ήδη αργά.

Λίγο αργότερα έφθασαν οι συγγενείς της οδηγού και την αναγνώρισαν.

Δείτε το βίντεο