Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Περιφέρεια Αττικής μετά την δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη σε εκδήλωση στο Ζάππειο την ώρα που η χώρα δοκιμαζόταν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το Σάββατο (29/7) με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του για την Περιφέρεια Αττικής με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Πλέον, τα ενδεχόμενα είναι όλα ανοιχτά και σύμφωνα με τον Γιάννη Χρηστάκο δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις ακόμη και εντός της ημέρας.

Οι εξηγήσεις του Γιώργου Πατούλη

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.

Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα» έγραψε σε ανάρτησή του ο Γιώργος Πατούλης.