Πέντε χρόνια μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, η μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου δώρισε βιβλία της κόρης της στη δανειστική βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου.

«Ελενίτσα μου, καλοσυνάτη, καλόψυχή μου, δοτικό μου πλασματάκι, η μαμά σου έκανε το ελάχιστο για την ιερή μνήμη σου. Και μόνο που ξέρω πολλά από τα βιβλία τα επέλεξες εσύ, η χαρά μου και η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη» γράφει στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση

«Ελένη μου 4 χρόνια και 8 μήνες περάσανε από την απάνθρωπη δολοφονία σου.

Μόνο πόνος και ανείπωτη θλίψη και ένα μεγάλο γιατί, γιατί, γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???? Κοριτσάκι μου μικρό, εδώ και καιρό, στροβιλίζονταν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου. Τι να κάνω; Πώς να το κάνω; Πουλάκι μου, ξέρεις εσύ, στο σπίτι μας όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου, μόνο βιβλία θα δεις.

Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω μια δωρεά στη δανειστική βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου, κάποια από τα βιβλία σου. Όλα γράφουν το όνομα. σου. Ξέρω ότι αν ζούσες θα το χαιρόσουν πολύ και θα το ευχαριστιόσουν. Σήμερα το πρωί τα χάρισα.

Ελενίτσα μου, καλοσυνάτη, καλόψυχή μου, δοτικό μου πλασματάκι, η μαμά σου έκανε το ελάχιστο για την ιερή μνήμη σου. Και μόνο που ξέρω πολλά από τα βιβλία τα επέλεξες εσύ, η χαρά μου και η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη».