Σε κλινική του Λος Άντζελες νοσηλεύεται από τη Δευτέρα (24/7) ο Μπρόνι Τζέιμς, μεγάλος γιος του Λεμπρόν, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Όπως μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο TMZ, ο 18χρονος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έκανε στο Galen Center του Πανεπιστημίου Σάουθερν Καλιφόρνια.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο και διεκομίσθη σε κλινική χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Εισήχθη αυτομάτως στη μονάδα εντατικής θεραπείας, από την οποία εξήλθε αργότερα.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση», μετέφερε στο TMΖ άνθρωπος της οικογένειας, ζητώντας τον σεβασμό και ιδιωτικότητα σε μια δύσκολη στιγμή για όλους. Δεσμεύτηκε, πάντως, για περαιτέρω ενημέρωση όταν δοθούν λεπτομέρειες από το ιατρικό προσωπικό για την πορεία της υγείας του Μπρόνι.

Το μεγάλο όνειρο του Λεμπρόν

Ο Μπρόνι Τζέιμς θα γίνει 19 ετών στις 6 Οκτωβρίου. Είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε το ζευγάρι Λεμπρόν – Σαβάνα πριν από τον 16χρονο Μπράις και την 8χρονη Ζούρι.

Έχοντας δεσμευτεί προ λίγων εβδομάδων με το Σάουθερν Καλιφόρνια ύστερα από τη φοίτησή του στο λύκειο Σιέρα Κάνιον, ο νεαρός θεωρείται ένα από τα θελκτικά πρότζεκτ του κολεγιακού μπάσκετ. Ήδη συμπεριλαμβάνεται σε υψηλές θέσεις του NBA Draft ακόμη και το 2024 – σίγουρα στον πρώτο γύρο της διαδικασίας.

Ο μπαμπάς Τζέιμς έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνυπάρξει στο παρκέ με τον πρωτότοκο γιο του και, ως θαυμαστής του, αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για να παραμένει ακμαίος ως τα 38 του. Κατόπιν κι αν συμβεί όντως θα μπορέσει ν’ αποσυρθεί πλήρης.