Στη σύλληψη του 35χρονου από το Μπαγκλαντές προχώρησαν οι Αρχές, ως κύριος ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς Άνα, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η Αστυνομία έλυσε το μυστήριο καθώς στο σπίτι της 35χρονης βρέθηκαν πολλά αποτυπώματα του 35χρονου ενώ βοήθησαν και τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που έδειξαν την 46χρονη να μπαίνει στο σπίτι της μαζί με τον άνδρα από το Μπαγκλαντές.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το Mega, του έστησαν καρτέρι και τον συνέλαβαν στο κέντρο της Αθήνας και σε βάρος του έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία ενοχής.

Η Άνα εντοπίστηκε σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της, από την σπιτονοικοκυρά της, στις 10 Ιουλίου. Σημειώνεται πως το θύμα, έφερε πολλαπλά σημάδια στο σώμα της κάτι που ενδεχομένως να δείχνει ότι υπήρξε πάλη. Επίσης έφερε χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο, ενώ στην πλάτη και στα πόδια εντοπίστηκαν σημάδια που μοιάζουν με χαρακιές ή μαστιγώματα από ζώνη.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. «Να το πούμε λαϊκά, αυτός είναι. Τα κίνητρα δείχνουν να έχουν σεξουαλικό χαρακτήρα» ειπε ο πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Όταν τα στοιχεία μιλούν η καταδίκη είναι σίγουρη»

«Είναι καθοριστική η ιατροδικαστική εξέταση γιατί εάν από τα στοιχεία φαινόταν πάλη, ακόμα και το άγγιγμα μπορεί να αφήσει πολύτιμο γεννητικό υλικό. Μάλιστα τώρα σε υψηλές θερμοκρασίες, πολύ πιο εύκολα μένει γενετικό υλικό. Άρα νομίζω ότι είναι εύκολο για τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ να εξιχνιάζουν τέτοια εγκλήματα, με την χρήση της γενετικής ανάλυσης, που είναι καθοριστική και αδιαμφισβήτητη» υπογράμμισε ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Είναι μία μέθοδος που δεν αφήνει περιθώρια όταν έχουμε στοιχεία, ακόμα και αν δεν ομολογήσει. Όταν τα στοιχεία μιλούν η καταδίκη είναι σίγουρη» εκτίμησε ο κ. Λέων.