Η Courier Center απέκτησε την Ειδική Άδεια Παροχής Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και την καταχώρισή της στο Μητρώο Ταχυδρομικών Επιχειρήσεων της ΕΕΤΤ (Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομίων).

Σύμφωνα με την εταιρεία, «η κίνηση αυτή ενισχύει τη δέσμευσή της να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών των πελατών της.

Από σήμερα, η Courier Center θα προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες διανομής δεμάτων και πιο προηγμένες υπηρεσίες διανομής γραμμάτων. Συγκεκριμένα, η παράδοση επιστολών θα πραγματοποιείται ακόμα πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το δίκτυο συνεργατών της Courier Center καλύπτει το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, ενώ η συνέπειά της στις παραδόσεις αποτυπώνεται με 9.4/10 στην ικανοποίηση των πελατών.

Μέσα από την ενίσχυση των συνεργατών της, τα δέματα της Courier Center φτάνουν καθημερινά και με συνέπεια σε όλες τις πόλεις, τα χωριά και τα νησιά της Ελλάδας καλύπτοντας το σύνολο της χώρας.

Στόχος της Courier Center είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή του κλάδου σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες. Άλλωστε, η εξυπηρέτηση των καταναλωτών – πελατών εντάσσεται στις βασικές αξίες της φιλοσοφίας της, μέσα από ένα ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής και πραγματικά αξιόπιστες παραδόσεις».

Συγκεκριμένα η εταιρεία, προσφέρει:

  • Αποστολές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό
  • Αυθημερόν παραδόσεις και παραδόσεις σε συμφωνημένη ώρα
  • Πάνω από 600 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα
  • Δυνατότητα εξόφλησης με POS στην πόρτα του καταναλωτή
  • Easy Returns (πολλαπλές δυνατότητες εντολών επιστροφής)
  • Αποστολή ενημερώσεων με SMS προκαθορισμένου χρόνου παράδοσης
  • Σύστημα αξιολόγησης e-satisfaction.
  • 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Ο κ. Παναγιώτης Χύτας, Γενικός Διευθυντής της Courier Center, δήλωσε σχετικά: «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα πιο γρήγορες και απόλυτα ασφαλείς παραδόσεις και δεσμευόμαστε ότι κρατώντας πάντα ως προτεραιότητα την άρτια εξυπηρέτησή τους θα εξακολουθούμε να αναζητούμε λύσεις και υπηρεσίες που θα προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις στην καθημερινότητά τους».